Yaptığı iyilik halleriyle tanınmış müzisyen ‘Haluk Levent’ annesiyle olan anısını toplumsal medya hesabı üstünden paylaştı. Levent, annesinin “Oğlum konserinde oldukça bağırıyorsun” söylediğini anlatım etti. Annesinin bu yorumu toplumsal medya kullanıcıları tarafınca oldukça konuşularak toplumsal medyayı salladı.
2019 yılında annesini kaybeden Rock müziğin efsaneleşmiş adı ‘Haluk Levent’in annesiyle alakalı anısı toplumsal medyada büyük alaka gördü. Şarkıcı toplumsal medya hesabından annesinin yatağa bağımlı olduğu dönemde gizlice konserine geldiğini ve bu dönemle alakalı olan anısını anlattı. Levent’in annesiyle alakalı anısı etkileşim rekoru kırarak toplumsal medya gündemine oturdu.
HALUK LEVENT: “ANNEM YATAĞA BAĞIMLIYDI”
Haluk Levent kendi twitter hesabından “Yıl 2017. Annem yatağa bağımlıydı. Adana konserime gelmek istemiş ve ablama da “Bak Haluk’a söyleme kızar bana” demiş. Arkalardan bir yerden izletmişler konserimi. Konser bitimi söylediler bana. Biraz kızdım tabii. Neyse sormuş oldum ona; “Anam nasıldı konser?” “Oğlum oldukça bağırıyorsun” dedi” ifadelerini kullanarak annesiyle olan bir anısını takipçileriyle paylaştı. Şarkıcının paylaşmış olduğu bu anısı kullananların yüzünde tebessüm oluşturdu.
ESPRİLER YAPILDI
Ünlü şarkıcının bu paylaşımına kısa süre içinde binlerce beğeni ve yorum yağdı. Çok konuşulan anıyla alakalı birtakım kullanıcılar esprili yorumlarda bulundu. Levent bu esprili yorumlara mukamele olarak gülerek tepki gösterdi.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:
Haluk Levent konserde kaybolan çocuğun anası için beste yaptı: Neredesin Muhammed ağlıyor!
Bir yanıt bırakın