Türkiye seçimlerin sonrasında adeta zam yağmuruna tutulurken, bir zam haberi de Amerikalı firma Blizzard’dan geldi…
Türkiye’de gençlerin ilgiyle oynadığı bilgisayar oyunlarından biri olan World of Warcraft’ın Türkiye ve Ukrayna’daki fiyatlarına zam geldiği açıklandı. Zam sonucu alındığı belirtilirken 5 Temmuz’dan itibaren bu değişikliğin oyunculara yansıtılacağı kaydedildi.
Yetkililer hem abonelik hem de oyun içi satın alma ücretlerinde artışa gidileceğini belirtirken Dragonflight’taki ücretlerin ise 18 Temmuz’dan sonrasında zamlanacağı aktarıldı.
Bir aylık abonelik tutarı 149 TL’den 199 TL’ye çıkarılacak. Blizzard, küresel ve yöresel piyasa koşullarına baktıklarını açıklarken, küresel enflasyon nedeniyle bu artışa gidildiğini duyurdu.
Yeni ücretlerin ise şöyle olması bekleniyor:
1 aylık- 199 TL
3 aylık- 549 TL
6 aylık- 819 TL
Blizzard tarafınca meydana getirilen açıklamada, “Fiyatlar 4 Temmuz 2023 TSİ 23.59’a kadar mevcut hâlini koruyacak. Yeni fiyatlar, bu tarih ve saatten sonraki ilk faturalandırılmana kadar uygulanmayacak” denildi.
Bir yanıt bırakın